Toevoegen aan favorieten

Home » Cadeautips » cadeaus voor mannen

Cadeautips voor mannen

Tips als je een sinterklaascadeau voor een man koopt

Als sinterklaas in het land is, vraag je je misschien af wat je voor een man kunt kopen als cadeau. Het maakt natuurlijk wel uit om wat voor man het gaat. Aan je kleine broertje geef je een ander cadeau dan aan bijvoorbeeld een vriend van dezelfde leeftijd of je opa. Daarom volgen hier een aantal tips voor sinterklaascadeaus voor mannen.

Geef een tijdschrift cadeau

Er zijn allerlei tijdschriften te koop in supermarkten en boekhandels. Voor iedere man die een beetje van lezen houdt is er wel iets te vinden wat hij leuk vindt. Je hebt bijvoorbeeld autobladen, tijdschriften over sport, muziekmagazines en financiële tijdschriften. Sommige tijdschriften zijn wat duurder, maar de meeste zijn ook voor een klein budget geschikt. Een tijdschrift kun je op pakjesavond geven, maar past ook in de schoen. Er zijn soms ook pakketten te verkrijgen waarin meerdere tijdschriften zitten. Dan zit er vast één tussen die hij graag leest.

Een praktisch cadeau

Veel mannen vinden het geen probleem om een praktisch cadeau te krijgen voor sinterklaas. Sokken en ondergoed is een goede sinterklaastip. Dit heeft hij toch al nodig en er zijn tegenwoordig veel leuke varianten te koop. Een ander praktisch cadeau is klusmateriaal. Misschien heeft hij nieuwe spijkers nodig of een bepaald gereedschap. Mannen weten altijd wel weer een klusje te bedenken waar ze iets voor nodig hebben. Een andere tip voor een praktisch cadeau is om een coole gadget aan hem te geven.

Praktische gadgets

Mannen zijn vaak dol op gadgets en laten ze graag zien aan hun vrienden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een gadget voor. Denk bijvoorbeeld aan een speciale bieropener, een gadget voor zijn telefoon, in de auto of voor tijdens het koken. Het voordeel is dat hij indruk kan maken en jij een leuk cadeau geeft. Bovendien kun je ze vaak via internet bestellen, waardoor je niet eens je huis uit hoeft voor je sinterklaascadeau.

Een geurtje voor mannen

Parfum is niet alleen voor vrouwen, ook mannen ruiken graag lekker. Een geurtje kan een goedkoop sinterklaascadeau zijn als je het bij een drogist koopt. Daarnaast kun je parfum bij de parfumerie kopen, maar je kunt ook aan een aftershave denken. Het leuke aan een geurtje is dat het in een mooie verpakking zit en hij er langere tijd plezier van heeft. Als je een cadeau voor je geliefde wil kopen is het een romantisch cadeau, maar ook voor vrienden of familieleden is het geschikt. Je kunt de geur dan het best van tevoren testen om te bepalen of het bij hem past.

 


5dec.nl