Toevoegen aan favorieten

Home » Cadeautips » cadeaus voor jongens

Cadeautips voor jongens

Een cadeau kopen met sinterklaas voor een jongen

Als je voor een jongen een sinterklaascadeau moet kopen en geen idee hebt wat hij leuk zou kunnen vinden, volg dan deze tips. Hoewel de meeste jongens stoere cadeaus leuk vinden, zijn knutselcadeaus ook een goed idee. Let er daarbij wel op hoe oud hij is. Snoepgoed is echter voor iedere leeftijd een leuk cadeau.

Spelletjes en speelgoed

Jongens, en kinderen in het algemeen, kun je al snel blij maken met een nieuw stuk speelgoed. Jongens die van auto’s houden kun je een op afstand bestuurbare auto cadeau doen. Er bestaan ook trapauto’s voor kleuters. Natuurlijk kun je ook een klein autootje geven om binnen mee te spelen. Oudere jongens hebben vaak minder interesse in speelgoed. Een goede tip is om een game te kopen die zijn vrienden ook spelen. Een spelcomputer zal al helemaal in goede aarde vallen, hoewel die erg prijzig kunnen zijn.

Cadeaus om buiten mee te spelen

Het grootste deel van de jongens, groot of klein, is vaak buiten om te spelen of te voetballen. Een goede tip voor een sinterklaascadeau is om een voetbal te geven of een ander soort bal. Als hij daar niet van houdt, kun je hem een stepje of crossfiets geven. Een groot springtouw is een cadeau waar de hele buurt van meegeniet en waar hij met andere kinderen mee kan spelen. Naast het klassieke buitenspeelgoed komt de speelgoedwinkel regelmatig met nieuw soort speelgoed.

Sinterklaassnoepgoed

Een echte zoetekauw zal ontzettend blij worden als hij zijn cadeau openmaakt en ontdekt dat er snoepgoed in zit. Je zal hem er vast een plezier mee doen als je een pakket met snoep aan hem geeft. Doe er naast chocoladeletters ook marsepein, speculaas en pepernoten in en het is een compleet sinterklaaspakket. Tot slot de tip om de letters van zijn naam in chocoladeletters te kopen. Het is een hele verrassing als al die kleine cadeaus samen Ă©Ă©n cadeau vormen. Snoepgoed is bijna altijd een succes, want wie houdt er niet van zoetigheid? Als je dus verder geen inspiratie meer hebt, kun je hier altijd op terugvallen.

 


5dec.nl